Celebrem el Dia Internacional del Voluntariat, motor d’Amics de la Gent Gran

Imatge
Dia del voluntariado

A l’any 1985, l’Assemblea General de les Nacions Unides va acordar que el 5 de desembre es reconegués com el Dia Internacional del Voluntariat, amb l’objectiu de reconèixer aquesta tasca en tots els àmbits.

Des d’Amics de la Gent Gran celebrem aquest dia i no ens cansem d’agrair al voluntariat de l’entitat la seva implicació i compromís amb la causa i, sobretot, amb la gent gran. Som una organització de voluntariat, i la seva acció social és la que ens mou i ens fa avançar cap a un mon que reconegui la singularitat i valor únic i fonamental de la vellesa i la gent gran a la societat.

Testimoni voluntari

 

Són més de 2.800 persones voluntàries, les que arreu del territori estatal, acompanyen des de fa 35 anys a la gent gran que pateix soledat no desitjada. Són més de 2.800 persones que setmana rere setmana visiten, truquen o es reuneixen en alguna activitat de socialització amb la gent gran, ajudant-les a sortir de l’aïllament i el seu sentiment de soledat. Són més de 300.000 hores de dedicació cada any, unides sota un objectiu comú. Molt esforç i molta il·lusió de moltes persones, que cada dia ens fan estar més a prop d’aconseguir una societat sense edatisme, que vetlli per una vellesa de qualitat i sense soledat.

 

AVUI I TOTS ELS DIES DE L’ANY, GRÀCIES A TOTS ELS NOSTRES VOLUNTARIS I VOLUNTÀRIES!

Compartir

Artículos relacionados